Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért csinálja ezt a Firefox?

Miért csinálja ezt a Firefox?

Figyelt kérdés

Így tölti be a youtubeot:

[link]

A Crome jól működik, de a Mozilla nem Miért????

2016. nov. 14. 19:51
 1/5 CspCsj ***** válasza:
Ctrl+F5 segít?
2016. nov. 14. 20:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem...
2016. nov. 14. 20:38
 3/5 A kérdező kommentje:
De mégis, nagyon köszönöm!!! :)
2016. nov. 14. 20:42
 4/5 A kérdező kommentje:

Korai volt az örömöm, mert igaz, hogy Ctrl+F5 után már egy jobb kép jött be a youtubeon, de még nem voltak index képek és nem indult el egy videó sem.

De úgy voltam vele, hogy majd be jön az is, türelem!!!

Csak nem jött be!!! De a lényeg, hogy nem adtam fel, belinkeltem a hibaüzenetet a Chrome böngészőmben a gugliba és láss csodát : a Prohardver fórumán is téma volt a Firefox nyígja.

A lényeg, hogy az ESET Smart vírusírtó kavar be. De csak a Firefoxnál, a Chrome-ot békén hagyja.

Szóval, ha valakinek hasonló problémája lesz, hogy a Firefox blokkolni fog bizonyos weboldalakat: google, youtube...stb. Akkor itt egy link ez nekem segített, legalábbis a youtube esetében:

[link]

Mindenesetre a válaszolónak ment a pacsi.....:)

2016. nov. 14. 22:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Működik a google is!!!!!.......:)
2016. nov. 14. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!