Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért bannoltak ki a Likenatio...

Miért bannoltak ki a Likenation nevű oldalról? (többi lent)

Figyelt kérdés

Csak úgy néha felmegyek és szerzek 1-200 pontot pl videónézéssel, feliratkozással stb. és ezzel így nincs is semmi probléma, de ma amikor egy videót megnéztem és utána rákattintottam hogy megadja a 9 pontot visszadobott engem a főoldalra hogy jelentkezzek be újra és azt írta ki hogy: Your account is banned!

De mégis miért? azért mert megnéztem egy videót amivel pontot tudtam szerezni?

Nekik mi abban a jó hogy engem kitiltsanak vagy 1000 ponttal?

lehetőleg olyanok válaszát várom akik jártasak azon az oldalon.

2016. nov. 14. 14:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Használtál bármilyen programot, eszközt ami által csalhattál pontokat? Például proxy, VPN használata hogy más országok nagyobb pontot adó videóit nézted, ha van ilyen kategorizálás az oldalon; többszörös regisztráció, saját magad referálása, a refer rendszer kijátszása ha van ilyen az oldalon?

Ki kellene fejteni a kérdést amennyire lehet, mert a "miért tiltottak ki?"-kérdésre mindenki annyit fog mondani, hogy "honnan tudjam?". Az alapból leírt tevékenységnek nem kellene hogy köze legyen hozzá, mert az az oldal alapvető működése hogy megnézel valamit és pontot kapsz.

2016. nov. 14. 14:53
 2/4 A kérdező kommentje:

úgy szoktam csinálni hogy két részre osztom a képernyőt és a bal oldalon megy a videó a jobb oldalon pedig csinálok valamit, most délután amikor ez történt akkor fb-n voltam és mivel gondoltam/gondolom hogy ez annyira nem befolyásolhatja a dolgot így nem írtam le.

Esetleg az Adblock Plus az ami közben ment de az már rég óta megvan így hamarabb jelezte volna már azt hogy kiütik egymást, vagy küldött volna egy üzenetet az oldalon hogy kapcsoljam ki vagy valami így nem valószínű szerintem.

+ a Steam-be voltam bejelentkezve, de ez sem volt újdonság

2016. nov. 14. 20:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Egyszer ki akartam régebben próbálni olyan programot ami magától kattint a megadott pontokra megadott időközönként és akkor éjjel ki lehetne a komplett részét farmolni az oldalnak de végül nem csináltam meg (le se töltöttem) mert 1 a gépnek se tenne jót ha fél napon át ugyanazt a feladatot kéne elvégeznie,+ azért mert a legtöbb oldalon ezt nem tolerálják
2016. nov. 14. 20:43
 4/4 macix10 válasza:
2017. jún. 29. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!