Kizártak ncore-ról, mert egy ideig nem töltöttem le semmit, és így véletlenül átléptem a határidőt. Mit lehet tenni ilyenkor?
Ilyenkor azt lehet tenni, hogy ráébredsz, hogy még a 90-es évekből való maradvány ez, hogy a torrentoldal terrorizálja a felhasználókat, meg hülye szabályokat szab.
Felejtsd el, nyílt, nemzetközi oldalakon fent van minden, és még csak nem is 3 seed lesz hozzá, hanem 300 vagy 3000.
Szia.
Ha inaktivitás miatt töröltek akkor irj egy választ a törlő levérle, és akkor elvileg visszaengednek.
"Törölve lett a fiókom:
Amennyiben a fiókod törölve lett, nincs más dolgod mint válaszolni a törlő levélre és kérvényezni a visszaállítást.
Amely accountokat kérdés nélkül visszaállítunk:
- 8 hét inaktivitás miatt törölt fiókok (0.3 arány alatti indok)
- Saját felhasználó törlése (téves indokból)
- Feltört fiókok"
Forrás : [link]
Sok sikert.
üdv.
cooper: A kérdező irta a kérdés leirásában, hogy ezt megpróbálta. Kétszer is, több hét különbséggel.
Szóval 2 lehetőség van:
- vár mégtöbbet, hátha egyszer ténylegy visszaállitják
- beregisztrál újra, amit jelen esetben nem tilt a szabályzat. (Ezt javasoltam fentebb, tekintve, hogy a törlő levélre már próbált válaszolni, sikertelenül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!