Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Internet probléma?

Internet probléma?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Az a probléma merült fel, hogy nem csatlakozik a Wifihez a laptop. Tegnap még tökéletesen mükodott ma meg már nem jó. 2-3 mp-ig keresi a hálozatot a rendszer felállása után, aztán a piros x-es nincs csatlakozást irja ki. Telóról meg müködik minden. Próbáltam rákötni a routerre a laptopot, szélessávúra is rákötöttem, de újratárcsázást kért. Megpróbáltam minden lehetséges hibaelhárításos opciót a gépen, annyit tudtam meg, hogy a funkcióbillentyűt javasolja, hogy kapcsoljam be, viszont a wifi ki-be kapcs gomb pirosan világít, a kis pötty, ha rányomok akkor meg nem világít, pedig akkor kéne elvileg kéken világítania. (?) Esetleg a szolgáltatónak érdemes szólni ilyenkor vagy a laptopon kell csak megoldani a problémát? Illesztőprogramok elvileg jók a wifihez, vagy még esetleg egy driver frissitést kéne megejteni? Nem erzekel semmiféle internetkapcsolatot.

2016. nov. 13. 16:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik, hogy a laptopon a wifi vevővel, vagy annak driverével van gond, nem az interneteddel.

- véletlenül törölted a drivert

- windows update hibásat tett fel

- vagy hasonló

Próbáld a gyártótól a drivert újratelepíteni.

2016. nov. 13. 16:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt! Nem tudom leszedni a drivert, ha nincs interneteleresem. Masik laptop meg szervizben van. Igy hogy lehetne?
2016. nov. 13. 16:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Megoldodott. A Biosban kellett engedelyezni az adapter bootolast, valamiert levolt tiltva. :)
2016. nov. 13. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!