Egy torrent oldalt akarok csinálni milyen programmal?
Figyelt kérdés
Angol tudásom nagyon jó rengteg filmem meg játékom van és torrentet is tudok feltölteni2016. nov. 12. 21:55
1/7 anonim válasza:
Remek. Tudod, hogy működik egy torrent szerver? Szupi. Van már saját szervered? Kúl. A domain is megvan, remélem. Fantasztikus. Hát a kódolással hogy állsz? IT Secu megvan fejben? Nem kéne, hogy meghackeljenek. Kezdőtőke megvan? tudod, szerver, munkaerő, ilyesmi. Hát a marketinggel hogy állsz? Jó lenne, ha meg is találnák az oldaladat. Üzleti terv megvan? Jó lenne, ha visszahozná a pénzt, amit beleölsz. Ez mind klappol? Fantasztikus. Mert ez amit felsoroltam csak válogatott blabla, és neked sosem lesz saját torrent szervered.
2/7 anonim válasza:
És annak a rengeteg filmnek meg játéknak a jogai felett is te rendelkezel? Mert ha nem akkor felejtsd el.
Szoftverek és játékok illegális terjesztésében senki nem fog neked segíteni.
4/7 anonim válasza:
Ez a notepad++ ütött:D
Egyébként igazuk van, tényleg eszedbe se jusson belekezdeni, ha egyáltalán nem értesz ilyesmikhez
5/7 anonim válasza:
Inkább szállj be egy létezőbe! Van egy csomó kicsi.
6/7 anonim válasza:
Majd letölt egy alap tbdev-et és felteszi egy f.s tárra aztán kész is a pistike torrent . 1 hét múlva meg szétcsöszik :D
7/7 A kérdező kommentje:
Jah inkább nem nekem tul magas de szerintem minden válaszolónak is itt meg osztán a bigtorrentet is feltörték már hányszor pedig aztat csak okos emberek hozzáértő emberek készitették
2017. jan. 6. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!