A Telekomnál a 120 megás net 4125 forintba kerül, az 1000 megás net pedig 4725 forintba kerül. Jelenleg 120 megás netem van kérdés, megéri-e így az uj 1000 megás netre váltani? (telekomos vagyok és itt nincs Digi csak Invitel van)
Ki tudod hasznalni a nagyobb savszeleseget?
Igen -> Megeri.
Nem -> Folosleges a valtas.
Diohejban ennyi.
Oké, de ki tudod használni? Böngészni még a 120 is sok, és letölteni is bőven elég. Havonta +600 forintot fizetsz a semmiért, de elmondhatod hogy 9x gyorsabb, de tapasztalni nem fogod.
A torrent sem fog gyorsabban tölteni mint a merevlemezed írási sebessége, fel fog ugrani pár tíz megás gyorsaságra, majd ahogy betelik a cache a letöltés megáll mert arra vár hogy a géped kiírja a letöltött adatot és nincs több helye tölteni. Majd megint felugrik a sebesség, megint betelik a tár és megint leesik nullára.
Én személy szerint nem látok értelmet abban, hogy egy film 2 perc helyett fél perc alatt ér le, mert ezek mind jelentéktelen idők. Kiléptünk abból a korszakból hogy órákat kelljen várni míg leér valami, és feleslegesnek látom hogy másodpercekre menő versenyt csináljak +600 forintért, ami amúgy évi +7200, de a nagy számokkal rávettek hogy fizesd.
Ha neked megéri mert kihasználod, mert a géped is bírja meg minden hálózati eszközöd, és szerinted megéri a pénzt, akkor vedd meg. Ha nem veszed sem lesz vesztenivalód.
5 év alatt az 36.000 Ft. :-)
Általános célra a 120 bőven sok, főleg ha nincs gigabites routered (mert a szolgáltatótól jön ennyi, de eljut-e a gépedig is?). Feltöltésben is van különbség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!