Facebookon amikor ismeretlenek jelölnek be, azt mire véljem? :D
Figyelt kérdés
Mármint, tegnap bejelölt egy srác, ilyen lehetetlen, hajnal 4 órás időpontban (igen akkor épp fb-oztam :D). A lényeg, hogy nincs igazán családtagja az ismerősei közt,vannak ilyen bolgár, orosz ismerősei meg mindenféle, és ráadásul az egyik rokonom is bejelölte, ő ilyen félős típus, azt mondja, hogy biztos valami szír terrorista, és így akarnak szervezkedni :D. Mondjuk én nem láttam arab nevű, kinézetű ismerőst az ismerősei közt, de tényleg sok az ilyen főleg bolgár, orosz, román stb. Meg látszik, hogy az egész ilyen kamuprofil, talán az ismerőseié is. De nem tudom a terroristák mit szervezkednének a facebookon, szerintem pont l*szarjak ezt meg pont engem a komoly pár ismerősömmel, akik vannak. Pld. a mostani magyarul kiírta, hogy "egy átlagos 21 éves ljubjanai kocsmáros, aki néha hazalátogat m.o.-ra" - mondom WTF? xD erre lakhely: Románia? Tehát tényleg mi ez, meg mi célt szolgál? De ma is bejelölt (fura, hogy pár napra rá ketten, ennyire nem gyakori) egy ilyen igazi tanyasi cigány (neki volt profilképe), ilyen nagyon sudribunkó, egy csomó ilyen k*vás csaj van az ismerősei közt, meg neki elég sok ismerőse is van a másikhoz képest. Régebben volt, hogy ilyen bolgár, orosz meg nemtom milyen nevű sofia nikolevia meg ilyenek jelölgettek be. Mik ezek a profilok?2016. nov. 10. 17:27
1/6 A kérdező kommentje:
És elvileg rendes magyar emberek írtak (kb. 3an) az üzenőfalára, hogy köszi a jelölést, köszöntünk itt meg ilyenek xD. B...szki tisztára, mint vmi szekta :D
2016. nov. 10. 17:31
2/6 anonim válasza:
"Mik ezek a profilok?" Profilok. :D
3/6 anonim válasza:
Sokan jelölgetnek csajokat pofára, kép alapján, hátha összejön "valami". Legegyszerűbb, ha idegeneket nem jelölsz vissza.
4/6 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok, nagyon kevés ismerőssel, szóval fura.
2016. nov. 10. 17:54
5/6 A kérdező kommentje:
Jó de ki tölti fel ide ezeket a profilokat, minek csinálja, meg mi ez a kiírás pld.? :D Minek jelöl be? A cigányt se értem, mondjuk ő még valódinak tűnik, több valódinak tűnő képe van, de fura, hogy pont engem bejelöl és pont nemsokkal az előző után.
2016. nov. 10. 17:55
6/6 anonim válasza:
Az ismeretlenektől a jelölések véletlenül is jöhetnek, sokan azt se tudják, hogy kire nyomnak rá, csak felajánlja nekik a facebook az elérhető profilokat jelölésre és véletlen odafigyelés nélkül rányomnak, hogy ismerősnek jelölöm ezt az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!