Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom előhozni a...

Hogyan tudom előhozni a régebbi üzeneteimet a facebookon? Nem adja ki az összeset!

Figyelt kérdés
Légyszi ha valaki tud segítsen! Végképp nem értem. Páromnak kiadja mindet messengeren is és pcn is! Próbáltam frissítéssel is a messengert,de semmi. Június 26.az utolsó üzenet. Nem lehet tovább görgetni nekem!
2016. nov. 2. 23:44
 1/3 anonim válasza:

Hasznos lenne tudni, hogy PC-n akarod megnézni vagy telefonon.

PC-re nyomj Ctrl+F5-öt, így nem gyorsítótárból tölti be. Ezután ha felérsz a tetejére, kell lennie valami olyasminek, hogy korábbi üzenetek, ha nem nyitja be automatikusan, katt rá.

Telefonokhoz nem értek, de próbáld meg letörölni a messengert, majd újratelepíteni, hátha. Esetleg teló-restart. De hülyeséget nem akarok mondani.

2016. nov. 2. 23:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Mindkettőn jó lenne ha kiadná úgy mint páromnak!! Sajnos nem sikerült,azért köszi! Ez a dühítő,hogy nekem nem adja ki csak....páromnak 2014-es üzenete is van és kiadja pcn is és telón is.Nekem meg június 26 az utolsó amit kiad:(
2016. nov. 3. 16:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Valaki? Tanácsot lécci.....
2016. nov. 17. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!