Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért mondják sokan, nincs...

Miért mondják sokan, nincs értelme filmeket tárolni? Nektek mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

Nekem van egy pár filmem, amit még anno tv-ről vettem fel VHS-re, és a netten nem találom meg őket. Én ezért tárolom őket merevlemezen, régen még írtam is ki DVD lemezre.

Most már gondolkodok felhőre is feltöltőm őket, nektek mi a véleményetek róla feltöltőm felhőbe?

Ti hol tároljátok a filmeket?

2016. nov. 1. 16:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Főleg a tömegfilmekre lehet igaz, hogy nincs értelme tárolni. Egyszer megnézted, lehet többször nem fogod. Vagy pedig ha újra meg akarod nézni akkor torrentről pár perc alatt lent van, mert azokat évekig életben tartják az emberek.

Ritkaságokkal persze ez nem biztos hogy működik, akkor jó ha nálad van biztonsági másolat. A DVD már feleslegesnek mondható, régi technológia kis kapacitással, pár év múlva már nem is biztos hogy lesz mivel megnyitni őket. Én már úgy vettem gépet hogy optikai meghajtó nélkül, mert felesleges. A régen kiírt lemezek minősége mind rossz, a filmek és sorozatok már elavult divX tömörítése és alacsony felbontása már nem kényelmes.

Pont emiatt érdemes vagy merevlemezt venni, vagy felhőt használni. Merevlemez esetén minden helyben érhető el, és olcsón lehet nagy kapacitást venni. Felhő esetén a feltöltés és letöltés is idő, hogy használni lehessen a fájlokat.

2016. nov. 1. 16:44
 2/5 A kérdező kommentje:

-OneDrive 5GB

-Google drive 15GB

-PromptFile 250GB

Egyszer fel töltőm a filmeket, és ott is meg tudom nézni online a filmeket. Csak kicsi a tárhely a felhőn ingyen, de csinálok pár profilt és már is jó.

2016. nov. 1. 16:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tárolom a filmjeimet, havi 2.000 ft-ért van NetFlix előfizetésem és onnan bármit visszanézek akárhányszor.
2016. nov. 1. 17:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor már az jobban megérné ha vennél mondjuk 3-5 TiB tárhelyet merevlemezekkel.

Ha csak 1 TiB-ot veszel, ahhoz is 200 darab OneDrive tárhelyet kellene regisztrálnod és menedzselned.

2016. nov. 1. 17:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. nov. 1. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!