Hiba az Ncore-ban vagy ez most mi?
Tegnap este lejárt a 48 óra egy torrentnél. Én akkor kivágtam a videót és rátettem egy USB HDD-re. Ma reggel(!) rákattintok egy ilyen spooky figurára és kiírja, hogy 6 perccel tovább kell seedelnem a torrenteket. Mikor frissítem aktivitást, hát visszakerült az a torrent, amit még este szedtem le a gépemről, és ami rosszabb, utorrentből is kitöröltem. Azt írja, hogy még 1 percig kéne seedelnem, de hogyan, ha már nincs meg? Én biztos nem fogok letölteni megint egy 4 gigás monstrumot.
De egyszerűen nem is értem, hogy hogyan vonatkozhat a 6 perces büntetés arra a torrentre, aminél már este lejárt a 48 óra...
Ja, és a gépem egész este ment!
Kattints majd rá egy másikra, hátha akkor levonja a 6 percet:)
Ha meg hozzáad újra, sokat nem vesztesz, igazából mindegy, hogy 6 vagy 12 perc:)
Így még 3 már nem meglévő torrent visszakerült a seedkötelezettek közé. Szopjanak f aszt!
De hogyan, ha egész éjjel ment a gépem, és már 9 tájt lejárt a 48 óra? Érthetetlen.
Akkor csak engem szopatnak valamiért.
A poén az, hogy van egy olyan videó, aminél még reggel járt le a seedkötelezettség. Na azt nem rakta vissza, nem kell seedelnem. Akkor mégis csak valami hiba lesz a gépezetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!