Az új TL-WR1043ND-k is lefagynak, mint a régiek?
Figyelt kérdés
WR1043ND v1-em van most, de szokása lefagyogatni (rengeteg embert láttam panaszkodni miatta, küldtek nekik újat, ugyanilyen volt, stb.). Ha vennék újat (v3, v4), az már stabil?2016. okt. 30. 12:35
1/2 anonim válasza:
V1 -emben az atheros chip halt meg kevesebb mint egy év alatt (környezeti behatás nélkül körbeolvadt), V3-ban pedig a memória kezelése tűnik furcsának, mintha nem tudná rendesen üríteni a NAT tábláját, esetleg openWRT megoldaná de még nem volt hozzá kedvem. Én pozitívat egyikről sem tudok mondani, hiába ajánlott termékek.
Lefagyást egyiknél sem tapasztaltam.
2/2 anonim válasza:
Nekem egy V2 teszi a dolgát, még sosem fagyott le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!