Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hány éves kortól lehet interne...

Hány éves kortól lehet internetet beköttetni?

Figyelt kérdés
Kisebb konfliktusok akadtak itthon az internettel kapcsolatban, édesanyám akkor se akar csomagot váltani a mostani 5/2 mbit/s -ről 100/100 mbit/s -re, ha én fizetném az egész összeget havonta.. cirka 1000 Ft különbség lenne egyébként a két csomag között, de nem fogja fel ép ésszel.
2016. okt. 28. 22:11
 1/10 anonim ***** válasza:

Én 16 éves korom óta intézem a netet és a TV-t. De beszerelésnél felnőtt adatait kérik, az ő aláírásával. Nálunk azért viszem én ezt, mert anyuék nem technikus tipusok, én viszont vágom a dolgot. Fizetni ők fizetik.

F/17

2016. okt. 28. 22:14
 2/10 A kérdező kommentje:
2 asztali pc és minimum 2 telefon van a neten.. én multiba játszok, amihez kéne a kicsi válaszidő, de nem megy mivel másik gépen a youtube megy, vagy egy másik multis játék, telefonokon Face- Youtube és nem bírok játszani ezzel a k.. nagy 200 ms pinggel.. Még videót se tudok nézni, mert puffereli egyfolytában ez a... szép szóval fos..
2016. okt. 28. 22:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Ők nem mennek bele, mert nekik ez elég.. nem érzékelik telefonon a kb 360p -s videóknál a szaggatást, de én full hd 60 fps -nél nagyon is érzékelem... Nem fogják fel, hogy ez mennyire kevés net, és tényleg csak 1000 Ft különbség lenne 20x akkora netért... És ha arról van szó fizetem az egészet én, de még így se..
2016. okt. 28. 22:16
 4/10 CspCsj ***** válasza:

Ha a router beállítófelületén van lehetőség rá, akkor próbálj kisebb sávszélt beállítani nekik, így ha náluk is akadozni fog minden, akkor talán meggondolják magukat...

Például TP-Link router esetén: https://www.youtube.com/watch?v=DhbBxy5WWrM

2016. okt. 28. 23:09
 5/10 anonim ***** válasza:

#4-es ötletét én is támogatom.

Korlátozd le nekik valami jó lassúra a netet, hadd lássák milyen is az.

Amúgy meg lehet mobilnetet venni, pl 5GB 3.500 Ft és egy lol meccs ami 25-50 percig tart 20-40MB-ot vesz le játékonként.

2016. okt. 28. 23:19
 6/10 anonim ***** válasza:

Nyilvánvaló az indokuk: "ha lenne jobb neted, állandóan azon lógnál". Csak nem mondják ki.

A lassítás szerintem nem jönne be, a legtöbb embert nem érdekli a sebesség. 8 Giga RAM van a gépében, de Windows XP fut rajta, mert "nekem jó így is". Erről szól az egész ország, ezért nem jutunk semmire, mert mindenki megelégszik azzal, ami van.

2016. okt. 29. 09:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam a sávszélesség lassításban is, csak nem vagyok otthon a router beállításokban
2016. okt. 29. 12:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Odáig se jutok el, hogy belépjek a router -be.. nem lehet igazából.. ZTE-ZXHN-108L -em van.. Átálítottam a fix ip -t 192.168.1.2 -re, 192.168.1.1 -re csatlakoznék böngészőbe, de semmi reakció... NEM LEHET!!!
2016. okt. 29. 12:47
 9/10 anonim ***** válasza:
[link] rádugtad a géped a négyes lanportra?
2016. okt. 29. 18:30
 10/10 CspCsj ***** válasza:

Ha a LAN4-re kábellel csatlakozva sem éred el a beállítófelületet, akkor talán nem jól állítottál be valamit a fix IP-nél.

Sajnos ennél a típusnál nem látok sávszél korlátozási funkciót.

Esetleg (ha sikerül bejutni) az Advanced Management > QoS menüpontban a játék által használt port megadásával a router elvileg az adott port forgalmát részesíti előnyben a többihez képest:

[link]

Megj.:

Ezenkívül a kézikönyv szerint a csatlakozó eszközöket virtuális alhálózatokba tudod rendezni, és ezek sorrendjét (prioritását) állítgatni, - de ehhez nekem már kevés a tudásom, meg nincs ilyen router-em, valamint más a szolgáltató, így próbálgatni sem tudom.

2016. okt. 29. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!