Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van olyan url cím amivel ki...

Peca1000 kérdése:

Van olyan url cím amivel ki tudom kerülni a vállalati tűzfalat?

Figyelt kérdés

Korábban dolgoztam egy gyárban, ahol le voltak tiltva az oldalak, és a Google-n keresztül találtunk egy weboldalt, ahol ha egy mezőbe beírtunk egy általunk megtekinteni kívánt oldal címét, akkor az lehetővé tette ezt.

Csak elfelejtettem, hogy mi volt ennek a weboldalnak (vagy alkalmazásnak) a neve.

Most is egy ilyen munkahelyen dolgozom, ahol le van tiltva egy csomó oldal, de ha kevés a munka, akkor ránéznék párra, pl: ingatlanos, vagy hirdető oldalak.

Tudnátok segíteni?

Előre is köszi!

2016. okt. 27. 09:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen oldalak vannak engedélyezve? Mert attól függ, hogy megoldható-e vagy sem...
2016. okt. 27. 10:02
 2/5 Dongaben ***** válasza:
Nincs... "proxy"-t lehet váltani, ha egy nemzetközi cégről van szó, és mondjuk a német tulaj nem tiltja a magyar hirdető oldalakat...
2016. okt. 27. 10:03
 3/5 anonim ***** válasza:
translate.google.com
2016. okt. 27. 12:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálunk azok az oldalak is le vannak tiltva, amelyekkel lehetőség lenne a tiltás kikerülésére. Valami külső, folyamatosan frissülő szűrőlistát használnak.

Viszont annyi engedmény van, hogy a Facebook, YouTube...stb csak nappal van tiltva. Ha valaki éjszakai műszakban van, akkor ezek a népszerűbb oldalak gond nélkül mennek. :D

2016. okt. 27. 18:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Engedélyezett oldalak: jófogás, index, origo, bama, hardverapro, google, gmail, stb
2016. okt. 30. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!