Van olyan url cím amivel ki tudom kerülni a vállalati tűzfalat?
Korábban dolgoztam egy gyárban, ahol le voltak tiltva az oldalak, és a Google-n keresztül találtunk egy weboldalt, ahol ha egy mezőbe beírtunk egy általunk megtekinteni kívánt oldal címét, akkor az lehetővé tette ezt.
Csak elfelejtettem, hogy mi volt ennek a weboldalnak (vagy alkalmazásnak) a neve.
Most is egy ilyen munkahelyen dolgozom, ahol le van tiltva egy csomó oldal, de ha kevés a munka, akkor ránéznék párra, pl: ingatlanos, vagy hirdető oldalak.
Tudnátok segíteni?
Előre is köszi!
Nálunk azok az oldalak is le vannak tiltva, amelyekkel lehetőség lenne a tiltás kikerülésére. Valami külső, folyamatosan frissülő szűrőlistát használnak.
Viszont annyi engedmény van, hogy a Facebook, YouTube...stb csak nappal van tiltva. Ha valaki éjszakai műszakban van, akkor ezek a népszerűbb oldalak gond nélkül mennek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!