Hogyan tudhatom meg hogy ki törölt facebook-on engem az ismerősei közül?
Figyelt kérdés
2016. okt. 27. 06:07
1/4 anonim válasza:
Úgy, hogy már nincs ott az ismerőseid közt. Szerencsére FB nem mutatja sem azt amikor valaki töröl, sem azt, amikor valaki visszautasítja az ismerős felkérésedet. Túl sok zavargás volna belőle.
2/4 anonim válasza:
Le kell menni az idővonaladon az egyes évekhez(201x, bejegyzések ebből az évből új ismerősök) utobbira rámész kiadja az összes ismerősödet abból az évből, mobilon kékkel világít az "ismerősnek jelölöm" fölirat azoknál akik letöröltek vagy letöröltél, sajnos az idei 2016-os uj ismerősők még nem láthatók csak a régebbiek.
3/4 anonim válasza:
1es tévesen válaszoltál azt ha valaki visszautasítja az ismerősnek jelölést úgy látod hogy nem az ismerősnek jelölted felirat van ott, hanem csak üzenet és továbbiak, nem tudod ujra ismerősnek jelölni. Én az ilyeneket akik visszautasítják a jelölésem letiltom, hadd gondolkodjanak el, hogy milyen primitiv parasztok.
4/4 anonim válasza:
Miért lenne valaki primitív paraszt, aki nem fogadja el a felkérést? Engem pl. bejelölnek olyanok is, akiket nem is ismerek, vagy esetleg csak egyszer találkoztunk, azokat mégis minek jelöljem vissza? Meg persze van olyan is, akiről tudom, hogy kicsoda, de nem akarom az ismerőseim közt tudni. Most mivel lenne jobb, ha elfogadnám, aztán a korlátozott csoportba tenném?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!