Egyes embereknek miért az a legnagyobb szórakozása, hogy embereket törölgetnek a Facebookról?
Figyelt kérdés
Olyan illetlenség, legalább jelentené be, minthogy sunyi módon végzi... Pfff...2016. okt. 25. 13:37
11/14 A kérdező kommentje:
Sajnálom :( Engem is ez a hölgy, jobbkeze voltam, de egy másik kollegina gyilkolászott mindennel (sajna olyan vagyok, akit lehet is :S , mert gyakran félek visszaszólni) s lehet pont ő beszélte tele a fejét...
2016. okt. 25. 14:50
12/14 anonim válasza:
Senki nem jelenti be, hogy törölni fogja egy ismerősét. Nem szokás egyáltalán, így ne láss bele valós vagy vélt sérelmeket, mert nincs köze hozzá. Nem kívánja meg sem tisztesség, sem etikett, sem más hogy bárki értesítse ismerőseid arról hogy már nem kíváncsi rájuk. Azért töröl mert nem akar veled kapcsolatot fenntartani, és ezért senki nem fogja veled direkt felvenni a kapcsolatot, hogy az ellenkezőjéről tájékoztasson, mert semmi értelme.
13/14 anonim válasza:
Túl nagy jelentőséget tulajdonítotok a Facebooknak. Az nem a való élet netes tükörképe, és nem is lesz az soha.
14/14 A kérdező kommentje:
Amikor anno az Iwiw s Myvip volt a sláger, nem divatoltak az emberek a törölgetéssel, egyszer nem tapasztaltam. Most meg azt látom, mintha menő lenne bunkónak lenni. Pl. "Tegnap a boltban rám köszönt Gizi, de én lesz@rtam XD", válasz : "Jól tetted, szuper vagy, LOl".
Hová fordult a világ? Lehet, hogy én öreg vagyok (33 vagyok), s ha valami nem tetszik, vagy hallok egy pletykát, előbb az emberrel tisztázom. Nem jókedvemből vagyok a Face-n, csak a gyerekeim iskolájából / óvodájából még ennyit sem tudnék meg, alig várom, hogy nőjenek s letörölhessem saját magam. (mert nagyon lelkis vagyok sajnos).
2016. okt. 26. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!