Honfoglalósok! Amikor nyereményjátékot játszom, tippelnem kell, de mire? Sehol nem találtam leírást!
Amennyi aranytallérod van annyit tippelhetsz!És a legkisebb egyedül tett tipp nyer!Tehát arra tippelsz amire akarsz!:D
De olyan brutál nagyokat felesleges tippelni!:))
Kérdezz ha kell valami!:D
Köszi, akkor kérdezek! :)
Mi az hogy egyedül tett tipp?? Kivel tudok még tippelni? És pl tippelhetek ötöt is? Vagy mondjuk 15 ezer alatt nincs esélyem? Aztán megtudom, hogy mennyivel nyert az, aki nyert?
Köszi :)
Egyedül tett tipp az amire egyedül csak egy valaki tippel!Rajtad kívül ugyebár van meg sok játékos aki tippelget!(pl én is:D)
Az hogy mennyit tippelhetsz egy nap a HHP-től függ tehát ha van annyi HHP-d akkor tippelhetsz 5-öt egy nap!
15000-res tippnél azért alacsonyabbat rakj!(függ a nyereménytől hogy mennyien tippelnek rá)Pl a laptop-nál 3000 körüli tipp nyert a bögrénél meg 600.
Hogyha lezárult a nyeremény megtudod hogy milyen tipp és ki nyert!:)
Köszi!
Biztos régi motoros vagy :)
értem! :)
én 1 hónapja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!