Hogyan tudnék rendelni erről az oldalról, Magyarországra?
Szerintem nem akarnak ide szállítani, így nem is foglalkoznak a kérdéssel. Én egyszer Romániából akartam rendelni, szintén csak kérdéssel kezdtem. Találtam egy magyar nevű csókát a dolgozók közt email címmel, de az sem válaszolt.
Nem tudom mit akarhatsz onnan rendelni, de a szállítás majd többe kerül mint a termékek amiket láttam. Valószínű ezért sem foglalkoznak vele vagy mert nincs olyan partnercégük, aki külföldre szállítana.
Írj nekik még egy emailt, lehet, hogy csak elkeveredett.
Az email-nek tartalmaznia kell, hogy mit rendelnél (link) és, hogy melyik országba.
Ilyen esetben PayPal-al vagy banki átutalással fogsz fizetni, és házhoz szállítják. Az át függ a távolságtól és a csomag méretétől/súlyától. 25-50 EUR között bármennyi lehet.
Ha rájuk írsz és ismét nem válaszolnak akkor csak az a lehetőség marad, hogy "csomagtovábbító" szolgáltatással rendeled.
Ez úgy működik, hogy megrendeled egy címre országon belül. Oda kiszállítják (viszonylag olcsón). Ezután te a csomagtovábbító szolgáltatáson keresztül kiválasztod a saját címedet, elutalod a szállítási költséget majd ők küldik házhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!