Nyertes1000 kérdése:
Darkorbitban miért nem jó a chatam?
Figyelt kérdés
Amióta bejött az új event azóta nincs chatam. Vagy is tegnap óta, próbáltam már croomot, operát, fire foxot, minden hol úgyan az. Nem vagyok kitiltva a chatről. vasárnap még jó volt2016. okt. 18. 16:51
1/1 anonim válasza:
pedig valószinû, hogy ki lettél tiltva, mert soha máskor nem csinál ijet. vagy eselegnem töltött be jól a játék, akkor viszont az egész gépet indísd újra.csak azért írom, mert nagyon könnyen mute-olnak a moderátorok. pl. ha 2-szer egymás után leírod ugyan azt a szöveget, vagy ngybetûkkel írsz esetleg ha 4-5 felkiáltójelet raksz akkor már mute-hatnak de ez mind benne van a szabályokban ;) remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!