Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hol nézhetem meg, hogy mi a...

Hol nézhetem meg, hogy mi a számítógépem IP-címe?

Figyelt kérdés
Egyszerűen valaki le tudja írni, mert nem értek annyira a géphez?! Mert facebook írta, hogy más ip címről valaki belépett a fiókomba. A tevékenységeket én csináltam azokban az időpontokban, tehát szerintem én léptem be, csak akkor miért küld üzenetet, hogy más ip-címről volt a belépés. Csak erről a gépről szoktam belépni, még okostelóm sincs. De az biztos, hogy én voltam, mert a tevékenységek és az időpont is stimmel!
2016. okt. 18. 07:13
 1/4 anonim ***** válasza:

I.variáció:

1.: Vezérlőpult

2.: Hálózati és megosztási központ

3.: Adapterbeállítások módosítása

4.: (miután kijelölted) A kapcsolat állapotának megjelenítése

5.: Részletek...

II.variáció:

1.: Elindítod a parancssort (WIN+R, cmd + ENTER)

2.: ipconfig + ENTER

(Megjegyzés: még jó, hogy kitalálták a GUI-t, hogy megkönnyítsék az ember dolgát, nem? :-))

2016. okt. 18. 08:40
 2/4 coopper ***** válasza:

Szia.

Az IP címet pl. itt tudod megnézni: [link]

De természetesen meg tudod nézni a Router admin felületén is (ha használsz routert), és van még több on line Ip cim kideritő oldal is (Google: Mi az IP cimem).

Na most ez az IP cím a szolgáltatótól függ (mivel a szolgáltató osztja ki).

Lehetséges, hogy az az eset fordult elő, hogy hosszabb ideig ugyan az volt az IP címed, és megváltozott (A szolgáltató megváltoztatta), és ezért riasztott a facebook.

Sok sikert.

üdv.

2016. okt. 18. 08:44
 3/4 anonim ***** válasza:

A #2-diknak igaza van, én sajnos elvesztem a részletekben... :-)

A külső IP cím az tényleg más:

[link]

2016. okt. 18. 08:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm...hát...semmit nem értek azokból, amiket írtatok :-) Majd megkérdezem egy ismerős rendszergazdától, ha átjön hozzánk, hogy nézze meg, de köszi!
2016. okt. 18. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!