Dancsó Péternek hogyan tudnék kérdést feltenni, amit fel is olvas a videójában?
Figyelt kérdés
Már próbálkoztam facebookon, twitteren is, de semmi. Mondjuk elég gyanúsan kevés a kiírás nála. (biztosan az igazi oldala volt) Hozzászólásba írjam ezeket, vagy üzenetbe? Vagy esetleg máshogyan? Mert fenomenálisan jókat írtam, dőlne tőlük az egész ország, szerintem simán veri az eddigi kérdéseket. Vagy Dancsó kipécézett?2016. okt. 17. 19:37
1/4 anonim válasza:
Dancsó Péter megengedte, h ilyeneket kérdezgess?
2/4 anonim válasza:
Ha tényleg olyan fenomenálisan jókat írtál, akkor szerintem nem is illik be a műsorába. :)
3/4 anonim válasza:
Inkább tegyél fel valami béna kérdést azzal több esélyed van bekerülni, vagy valami nagyon olyat mintha valami értelmi fogyatékos írta volna, így nagyobb esélye va hogy meg akarja mutatni "nekünk" is.Manipuláld az elméjét:D
4/4 anonim válasza:
Gratulálok kedves kérdező, ezen kérdésed bekerült Dancsó egyik videójába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!