Jól értem, hogy ez a dropbox úgy működik, hogy ha több gépre feltelepítem s minden ugyanabba a regisztrációba lépek be mikor használom akkor ha az adat valamelyik gépen megsérül, akkor bármelyik másik gépen elérhető lesz?
Ez úgy történik hogy van egy online tárhely ahová tudsz fájlokat feltölteni és ezeket bármelyik gépen el tudod érni. Továbbá ha van kliens program a gèpen akkor érheted ennek a felhőnek a szinkronizálását.
Ha a letöltött adatban törtènt a hiba akkor driveból azonnal le tudod tölteni az ott lévő jó fájlt.
Viszont ha módosítasz a fájlon és ezt a dropbox mappájában az eredeti felülírásával teszed, akkor ugyanúgy leszinkronizálja a módosított fájlt, az eredeti ebben az esetben sehol nem marad meg
Köszi!
Ezzel nincs gond, mert ugyis mindig verziót mentek.
Csak eddig fel se merül bennem hogy adatbiztonság növelésére is használható, eddig csak a pendrive-ot váltottam ki vele, vagy ha nem használtam pendrive-ot akkor önmagamnak küldtem el emailben.
Még egy kérdés: mi történik ha egy gépről törlök egy file-t?
Akkor mindenhonnan törli, vagy visszaszinkronizálja arra az egy gépre a többiről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!