Minden esetben fizetni kell a csatlakozási díjat (rubicom)?
Figyelt kérdés
Költözök, egy albérletbe, és nem tudom, hogy régebben volt-e már net, de ha volt ott már net (és nem rubicom-tól, hanem pl. tonline-tól) és vannak kábelek, akkor is kell fizetni?
Mert 15000 a csatlakozási díj, amit tudnék másra is költeni.
Meg évek óta nem voltam olyan szolgáltatónál, aminél ilyeneket kellett volna fizetni.
Meg amúgy milyen netet adnak?
Pl. nem digihez képest, mert ahhoz képest kb. lóf*sz, hanem tréonline-hoz viszonyítva.
Látom nem valami gyors (16/8 Mbit), nem is valami olcsó, meg azt sem tudják hogy mi a különbség a Mbit és Mb között, és nem tudom milyen netszolgáltató lehet ami még ennyit sem tud.
2010. ápr. 25. 19:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!