Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha valakit letiltok és letörlö...

Ha valakit letiltok és letörlök msn-ről, akkor utána ugyanazzal a címmel még vissza tud venni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 17:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést. Miért kellene téged visszavennie annak, akit TE törölsz le?
2010. ápr. 25. 17:37
 2/4 anonim ***** válasza:
igen, tehát attól, hogy te letörölsz valakit, neki még ott maradsz. Sőt ha letörlöd, de nem tiltod le, akkor még lát is téged, rád is tud írni, csak neked kiírja h xy nem az ismerősei között, vegye fel most.
2010. ápr. 25. 17:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Letiltott, aztán én letiltottam és le is töröltem egyszerre..viszont nem bánnám, ha egy nap újra felvenné velem a kapcsolatot, ezért érdekelt. : D
2010. ápr. 25. 17:45
 4/4 anonim válasza:

Ha letörlöd, akk cask a te listádról tánik el, ő ugyanúgy látja, mit csinálsz...

Ha letiltod, nem látja, mit csinálsz, nem tudja felvenni veled a kapcsoaltot, de mind2tök listáján fent vagytok (csak ő állandóan offline-nak lát)

Ahhoz, h újra felvegyétek a kapcsolatot, mindkettőtöknek fel kell oldania a letiltást és legalább az egyikőtöknek fent kell, h legyen a másik a listáján..

Szal, ha kivárásra játszol, ha felveszed, de marad letiltva, akk látni fogod, ha feloldotta a letiltást (látod,h online, mi az állapota), akk valszeg beszélne veled...

nem túl bonyolult, kicsit oylan, hogy megfogadod, h nem kezdeményezel beszélgetést a szomszéddal (letörlöd a listáról) de ő attól még odamehet hozzád és elkezdhet veled beszélgetni,

illetve körbebástyázod a házad (letiltod)...

2010. ápr. 25. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!