Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Meg szeretném szüntetni a...

Meg szeretném szüntetni a citromail-es és gmail-es e-mailcímem? Lent

Figyelt kérdés
Három e-mail címem van, ebből kettőt nem használok, a citromaileset egyáltalán nem. Jószerivel annyiból áll a használatuk, h hetente egyszer kitörölgetem a szemetet, ami felgyűlött benne. Tudom, hogyan kell törölni, viszont az a kérdésem, h mi lesz az olyan regisztrációkkal, amiket arról az e-mail címről tettem? Már csak azért, mert 90 nap után ugye újra lehet használni azokat a felhasználóneveket, és én anno sok webshopra regisztráltam meg még ki tudja hová, arról az email címre, már nem emlékszem. Azok is automatikusan törlődnek olyankor?
2016. okt. 9. 21:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, azok működni fognak, de ha netán elfelejted a jelszavadat akkor nem fogsz tudni megerősítő emailt kérni. A webshop és az email címed között nincs aktív kapcsolat.
2016. okt. 9. 21:05
 2/6 A kérdező kommentje:
De nekem inkább az a gondom, h ha valaki mondjuk regisztrálna azzal az email címmel majd, vagy csak lekérné a jelszót az email címre, akkor más esetleg így megtudja a jelszavam, és visszaélhet vele, vagy nem?
2016. okt. 9. 21:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Elvileg nem lenne szabad hagynia egyik email szolgáltatónak sem hogy ugyanazzal a címmel újra regisztráljon valaki. Hogy a citromail ezt betartja-e, arról elképzelésem sincs, a google egészen biztosan.
2016. okt. 9. 21:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem. A Citromail egy bizonyos idő eltelte után újra elérhetővé teszi a címet. Hozzátartozik mindehhez, hogy a citromail automatikusan törli a fiókodat bizonyos mennyiségű inaktivitás után.. elég szopós.
2016. okt. 9. 23:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor ahová regisztráltál, ott változtass meg az adataidat, arra az e-mail címre, amit későbbiekben használni fogsz. Mást nem tudsz tenni.

Időt kell rá áldozni, de ez van.

2016. okt. 10. 06:49
 6/6 Lajos54 ***** válasza:
Jóval hosszabb az az idő, amíg ugyanazzal a névvel tudna valaki regisztrálni, ha egyáltalán engedi. De semmiképpen sem 90 nap.
2016. okt. 10. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!