Mi történt a musictorrent.eu oldallal?
Figyelt kérdés
Már egy ideje be sem jön a kezdőoldaljuk (semmilyen böngészőben), és a torrent kliensben is pirosan jelennek meg az onnan letöltött torrentek.2010. ápr. 25. 14:08
1/8 anonim válasza:
én is fent vok sztem karbantartás volt már nem rég
2/8 anonim válasza:
talán megszűnt, ugyan úgy mint előző oldaluk a bitmusic.
4/8 anonim válasza:
No, de tényleg mi van ezzel az oldallal?
Tud valaki konkrétumot?
5/8 anonim válasza:
Hello!Az már biztos,hogy nem szervizelik,mert akkor azt kiírná valamilyen módon... Sajnos azt kell mondjam,hogy megszűnt a Music Torrent.eu tracker. Vagy valami oknál fogva leállították Pl.: büntetés vagy ilyesmi.
6/8 anonim válasza:
sziasztok én az előttemszólóhoiz képest pont az ellenkezőt mondanám hiszen 100% hogy nem szűnt meg csak szervizeleik ugyanis az oldal jelenleg ezt írja ki:" Kis turelmet, lehetnek meg leallasok, de nem ilyen hosszan tartoak. Igyekszunk minel hamarabb elharitani a problemat. Amint ez sikerul, ujra menni fog az oldal, ami elorelathatolag par nap."
7/8 anonim válasza:
Még pár nap és indul a Musictorrent.eu!!!! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!