Hova (milyen mappába) kerülnek Win7-en a Youtube-on megnézett videofájlok?
Régebben, talán Win XP alatt valami ideiglenes internet fájlok mappába került az a videó, amit megnéztünk, miután teljesen letöltődött. (.flv kiterjesztéssel)
Win7 alatt nem tudom, hova kerülnek, az sem egyértelmű, van-e ideiglenes internet fájlok mappa... Amiket találtam, azoknak eléggé máshogy néz ki a felépítése.
Igen, a bővítmények jók, de van olyan videó, aminél bizonyos okokból nem működik a bővítményes letöltés...
Firefoxot használok. Esetleg van olyan böngésző, amely az ideiglenes fájlok között vagy hasonló helyen tárolja le a videót?
Firefox-ra Youtube-hoz ezt ajánlom:
Itt szoktak ilyenben segíteni:
Ha jól emlékszem a GetFLV és a Jaksta fizetős programok majdnem minden oldalon működnek.
Ami ismerösöknek kellett pár felvétel, az ingyenes FFmpeg és RTMPdump parancssoros programokkal is meg tudtam oldani (mondjuk nem titkosított stream-ek voltak). Igaz egy kevés gyakorlat szükséges a video linkek megtalálásához a weboldalak forráskódjában.
Ingyenes proxy vagy egyéb köztes szolgáltatáson keresztül megpróbálhatod kikerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!