Facebookon mennyi idő után törlődnek az üzenetek?
Figyelt kérdés
Visszapróbáltam keresni egy régi beszélgetésemet, de már nincs meg. Évekkel ezelőtt beszéltem utoljára az illetővel. Amikor megnyitom az "üzenet" fület a profilján, ott kéne lennie a legutolsó üzenetnek, ehelyett egy teljesen új beszélgetés indít. Biztos vagyok benne hogy nem töröltem.2016. okt. 6. 22:01
1/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy törlődnének. A facebook adatbázisában ugyanúgy megmaradnak, ahogy a képek is, attól még hogy te nem látod.
3/8 anonim válasza:
VALAKI AKI ÉRT A FACEBOOKHOZ IRJON MÁR RÁm, kiirtam 3x is ugyan azt a krédéset senki nem válaszolt erre a sz@arra meg 2-en is wtf
4/8 A kérdező kommentje:
Gondolom azt is ilyen kultúráltan fogalmaztad meg.
2016. okt. 6. 22:25
5/8 anonim válasza:
"wtf" kotonszökevényeknek nem szoktak válaszolni, ez manapság alap. (ezt a kérdésedbe beleírogató válaszolónak üzenném :D)
6/8 anonim válasza:
kérdező: nem, nem így, nem jött be
utolsó válaszoló: miért is gyikozol 11 óra köról? nincs suli se munka? ennyire rossz az életed? sajnálatos. Nekem van magyarázatom hogy miért néztem fel msot gyikra de neked mégis mi lehet :D Szánalmas! Üdv, nem olvasom el a válaszokat
7/8 anonim válasza:
Ja és még valami az nem koton hanem condom :) Lúzer
8/8 anonim válasza:
xDDDDD
Annyira próbálkozik oltani, lassan már azt is elhiszem, hogy ez az életcélja.
Nice try, but maybe later XDD
Összeromboltam a lelkivilágát szegénynek :C
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!