El lehet tüntetni az ajánló szakaszt Facebook oldalon?
Figyelt kérdés
Üdv!
Van egy közel 5000 követős FB oldalam. A kérdésem az lenne, hogy el lehet-e tüntetni a "másoknak tetszik még" dobozt, amiben az enyémhez hasonló tematikájú oldalakat ajánlgatnak. Nem igazán örülök annak, hogy így akaratomon kívül "reklámozom" a konkurenciát. Sok helyen olvastam, hogy ezt nem lehet eltávolítani, de akkor hogyan lehet, hogy egy rakás oldalon mégsem látható ez a szakasz?
2016. okt. 6. 00:55
1/3 anonim válasza:
Ahogy megfigyeltem, teljesen random, kidobja e vagy sem. Az én profilomnál sem mindig tolja a képembe az ajánlott oldalakat, van amikor meg egy raklapnyit kapok. Eltüntetni nem lehet, mert reklámblokkoló sem hat már ellene, és beállítás sincs rá.
2/3 anonim válasza:
Böngészőhöz lehet bővítményt telepíteni, de sajnos nem tud magyarul:
3/3 anonim válasza:
Reklámblokkolók közül csak ez hatásos a fészre:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!