Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehet internetes videót...

Lehet internetes videót lassítva lejátszani? Valami eszköz erre?

Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm
2010. ápr. 24. 23:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ha böngészőben találhatóra gondolsz akkor nem, ha letöltöd a gépre akkor sima Média Player-el is lehet lassítani rajta. Most így hirtelenjében szerintem jobb gomb: Lejátszás majd: Lejátszási sebesség de régebbinél lehet hogy máshogy van. Bár nekem 11-em van. Esetleg a videó letöltéshez töltsd le a save2pc Light-ott.

A böngészős dologban nem vagyok biztos! De egészen valószínű hogy nem lehet.

save2pc Light:

[link]

2010. ápr. 27. 15:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Jaj nagyon bocsi Média Player-el nem lehet videót lassítani csak zenét Még egyszer bocsi!
2010. ápr. 27. 15:11
 3/4 anonim válasza:
Neten való filmnézést nemlehet lelasstani, de viszont ha leveszed a vlc nevezetű egészen kis ügyes lejátszó progit amiben már minden codec benne van a filmlejátszáshoz, akkor a gépeden lévő videót ha ezzel futtatod (játszod) lebirod lassítani a kívánt sebességre :D
2010. ápr. 27. 16:03
 4/4 anonim ***** válasza:

hát ha kiveszed a videókártyát a gépből és egy fadarabot raksz a helyére talán belassul, de minimum akadni fog;)

amúgy én is a vlct ajánlom

2010. ápr. 28. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!