Hogy tudnám megoldani azt hogy otthonra készített házi web szerveremre feltöltött weboldal sablonokat más is megtudja nézni? Többi Lent
Figyelt kérdés
A fenti kérdést egy kicsit lebutítottam, mivel tudom, hogy hogyan tudnám megoldani, hogy a portokat kéne kinyitni azonban ez a mi internetszolgáltatónkkal nem lehetséges(hosszú történet), szóval az internetszolgáltató váltáson kívül van-e erre más megoldás?2016. okt. 3. 15:55
11/12 anonim válasza:
Jóhát, ha gondolod privátba írd meg a külső ip-d, futtasd a szerver(eket), egy nmap-pal megállapítható, hogy van-e változás, egyáltalán látni-e az ip-d mögött bármit is, de ezek alapján nagy reményt nem fűzök hozzá. Az a szomorú ebben, hogy fizetsz egy szolgáltatásért, aminek részét kell képeznie, hogy kintről az otthoni dolgaidat igény szerint elérd. Persze nekik praktikus, mert ezzel garantálják, hogy nem futtatsz szervert...
12/12 anonim válasza:
Normális szolgáltatót már rég nem érdekli, hogy futtatsz-e szervert, vagy sem.
Én vagy otthagynám őket a fenébe (ha van értelmes alternatíva), és/vagy bérelnék egy szervert valahol. Ha nem nagy igényeket kell kielégíteni, egy 300 Ft-os Aruba VPS tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!