Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon hogy lehet kitöröln...

Facebookon hogy lehet kitörölni az email címet?

Figyelt kérdés
bejelentkeztem a barátom gépén a facebookomba és miután kiléptem arra a helyre kattintottam ahol az email címet kell beírni és az ővé alatt ott volt az enyém is és szeretném onnan kitörölni. Mit kell csinálnom?

2016. okt. 1. 17:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Kijelölöd a szöveget mikor megjelenik, majd delete vagy shift-delete kombinációval törlöd.
2016. okt. 1. 17:09
 2/4 A kérdező kommentje:
de hogyha lenyitom akkor ott van az ővé alatt. nem lehet kijelölni csak ha rákattintok és beírja. ha onnan törlöm ki attól még ha mégegyszer lenyitom ott lesz az enyém is
2016. okt. 1. 17:10
 3/4 A kérdező kommentje:
szóval megjegyezte az email címemet úgy hogy nem kért engedélyt..és azt hogy lehet törölni..
2016. okt. 1. 17:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Rosszul csinálod, nem mondtam hogy kattints rá, mert akkor nem működik. Ha ráviszed az egeret a doboz alatt felkínált szövegre, vagy a nyílbillentyűvel kiválasztod, akkor kijelölésre kerül. Ekkor kell törölni.
2016. okt. 1. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!