Hogyan tudok torrentezni, ha a koliban letiltották?
Figyelt kérdés
Gyakran előfordul, hogy valakinek küldeni szeretnék saját készítésű videókat (tehát nem illegális), és ezeket egyszerűen torrent fájl készítésével szoktam megoldani, ugyanis nem tudok gyakran gépezni. a kolis rendszergazda letiltotta a torrentezést, és kérésemre sem oldotta fel a tilalmat, mondva hogy fenn áll a veszélye annak, hogy illegálisan töltenénk le dolgokat(filmek, játékok). sajnos azóta darabolva vagyok muszáj elküldeni a dolgaimat. nincs valami kiskapu a problémámra? nem lehet valahogy megkerülni ezt az akadályt?2010. ápr. 24. 17:00
1/7 anonim válasza:
kikell nyomozni az ő fizikai cimét !
malyd az alapján áttudod állitani bárhogy!
(őt tiltsd le)
2/7 anonim válasza:
Fogsz egy tárhelyet (atw.hu)regisztrálsz ftp vel feltöltöd
Elküldöd a linket a havernak és kész.
3/7 A kérdező kommentje:
ezt a fizikai címeset nem tudom hogy kell, és nem tilthatom le őt, a végén még kirúgnak a koliból, ha lebukok. az tárhelyes dolog nem rossz, de mint mondtam, nem tudok sokat lenni gépnél, tehát gyakran előfordul, hogy meg kell szakítanom a töltést, és később folytatni. a gépet hagyhatnám tölteni, az lenne még jó megoldás, csakhogy általában viszem magammal. nincs valami torrent kliens, ami valahogy más mint a többi, és ezért nem tartozik bele abba a kategóriába, amit letiltottak? igazából azért örülnék, ha így torrentként megoldható lenne, mert nagyon bejött, és egyszerű
2010. ápr. 24. 17:52
4/7 anonim válasza:
Mégis milyen módszerrel tiltotta le a torrentezést? :D
5/7 anonim válasza:
Az FTP tárhelyre feltöltöd a torrentet.
6/7 A kérdező kommentje:
azt hogy hogy tiltotta le, azt nem tudom, nem köti az orrunkra. de ilyet szinte minden koliban használnak tudtommal.
nem a torrent fájlt nem tudom elküldeni, hanem a torrent program nem tölt semmit, szal felesleges a torrentet szerverre rakni.
közben valaki ajánlott nekem egy Halite nevezetű torrent progit, de csak hétfőn leszek újra a koliban, addig nem tudom kipróbálni. de ha valakinek van még vmi jó tippje, az írjon lécc :)
2010. ápr. 24. 22:33
7/7 anonim válasza:
Állitsd át a torrent programban a portot valami gyakran használtra. pl. 23, vagy 80 vagy 8080 vagy ilyesmi (keress rá googleben). És állitsd be, hogy csak a titkositást támogató peerekhez csatlakozzon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!