G2A vásárlás így is lehetséges? SOS
Figyelt kérdés
Szóval azon gondolkodtam, hogy megveszem a GTA V-öt, de nem tudom, hogy lehetséges-e csgo kulcsokat vagy késeket úgy eladni g2a-n, hogy abból vegyem meg. Tehát nem szeretnék pénzt költeni, vagy paypalt használni, hanem a meglévő skineket úgymond becserélni a játékra.
Lehetséges ez így?
Nagyon megköszönöm a válaszokat!
2016. szept. 30. 17:12
1/4 anonim válasza:
Steam piaca miért nem jó erre? Helyben eladod a skint, a pénz a fiókegyenlegre kerül és abból ugyanott megveszed a játékot.
G2A szürkepiaci oldal, azaz lopott terméket is vehetsz, amit elvesznek tőled ha kiderül hogy az.
2/4 anonim válasza:
Mondjuk mert 60 helyett 35 euróért tudja ott megvenni..?
3/4 anonim válasza:
Mintha Steamen nem lenne leárazva minden sale-en, vagy random hétvégéken is 40-re. Ha az elmúlt másfél évben nem volt sietős megvenni, simán megvárhatja a következő akciót. Múlt hétvégén megint le volt árazva, mindjárt itt a Halloween sale.
4/4 anonim válasza:
Leborulok a bölcsességed előtt. De ha már itt tartunk várjon szerintem tovább, pár év múlva még olcsóbb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!