Nem szégyelik magukat Netflixék, hogy a tartalmak töredékét tudják csak nyújtani Magyarországon, azonos árért?
Figyelt kérdés
Jóhiszeműen előfizettem egy hónapra, mert szeretem az eredeti szinkronos tartalmat, az angol felirat se zavar, azonban már a harmadik sorozathoz jutok el, aminek még csak ki sem rakták az összes évadját úgy, hogy már évek óta kijött az. Másik statisztika például, hogy míg USA-ban 7000 film van, addíg Ausztráliában csak ~1500. Bele se merek gondolni, hogy akkor Mo.-on mennyi lehet. Azt gondoltam várom úgy fél évet amíg beindul, meg beszerzik a licenszeket, de úgy tünik nem sikerül..2016. szept. 28. 07:54
1/2 anonim válasza:
retek szolgáltatást nem kell igénybevenni! dugják fel amit kínálnak..
2/2 anonim válasza:
Nem nekik kell emiatt szégyenkezni, ők csak egy szolgáltató. Ha mondjuk egy sorozat évadot egy másik szolgáltató kizárólagos sugárzási joggal megvett két évre Magyarországra, akkor a Netflix semmit nem tud tenni.
Ez persze fordítva is igaz, a saját gyártású műsoraival nem nagyon fogsz találkozni mondjuk a Cool-on, vagy az HBO-n.
A filmes/sorozatos streaming sokkal bonyolultabb (jogillag), mint a zeneipar, így messze van az az idő még, hogy mindenkinél kb. ugyanazt kapod, ráadásul bármelyik országban is fizetsz elő. De ez a filmipar sara, nem a streaming szolgáltatóé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!