Ha indítottam egy blogot akkor mivel tudom növelni a nézettségem?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 08:12
1/9 anonim válasza:
Linkeld be a blogodat más blogokon kommentben (blog.hu-n nem is kell külön hozzáirnod a kommenthez, alapból megjelenik a neved mellett).
Meg persze írj érdekeseket, hogy vissza is térjenek...
3/9 A kérdező kommentje:
fotóblog és szép képeket csinálok szerintem és kösz a választ!
2010. ápr. 24. 08:47
4/9 anonim válasza:
lépj be egy webringbe, és tegyél ki hírdetést az oldalra. A google robotok szeretik a <meta> tagokba került kulcsszavakat
5/9 anonim válasza:
Csak ismételni tudom: reklámozd és hirdesd a blogod!
Arra figyelj, hogy nagyon sok helyen nem szeretik a reklámot! Tehát ha csak fogod magad és belöksz egy linket kommentben! Ezt nem szeretik! De ha pl. blog.hu-n kiírod a neved mellé, vagy ilyesmi, akkor nem lesz gáz! ;)
De kiírhatod msn-en, közösségi oldalakon (ha fent vagy ilyeneken, pl. twitter, myvip, iwiw, facebook, myspace stbstb)!
6/9 A kérdező kommentje:
oksa kösz a sok reklámot majd felkutatom a myvip meg iwiw meg ien jelszavaimat és kiírom thx :D
2010. ápr. 24. 10:11
8/9 A kérdező kommentje:
tomifotoblog.blog.hu
2010. ápr. 30. 13:48
9/9 anonim válasza:
ülj rá a monitorra és tapsolj hármat miközben egy ló alszik melletted az ágyadban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!