Hogyan kell visszaállítani, ha évekkel ezelőtt elmentettem a jelszavam az otthoni gépen?
Figyelt kérdés
Például a facebok-ra való belépés automatikusan a saját oldalamat adja és nem kérdezz semmit. A levelező rendszereknél is jelszó beírás nélkül belép. Szeretném visszaállítani, hogy a gépemen más is tudja használni pl. a facebokot. Tudom, hogy égő ez fiatal szemmel.Idős vagyok nézzétek el. Köszönöm a segítséget.2016. szept. 25. 14:37
1/1 anonim válasza:
A használt böngésző beállításai között keress olyan menüpontot, hogy Biztonság, azon belül mentett jelszavak, ott meg kell keresni az adott oldalhoz elmentett jelszót és kitörölni.
Vagy ha nem akarod törölni csak egy másikat is hozzáadni, akkor ki kell jelentkezni, beírni a másik bejelentkezési adatait és azzal bejelentkezni, így legközelebb már ki lehet választani, hogy nelyikkel akarsz bejelentkezni. Persze ilyenkor mindíg ki kell jelentkezni használat után és más is hozzáférhet a te fiókodhoz, tehát a jelszó törlése biztonságosabb, csak ne felejtsd el, mert akkor nem tudsz majd bejelentkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!