Erről a youtube csatorna koncepcióról mi a vélemyényetek?
Gondoltam belevágok ebbe a dologba mert az eszem megáll, hogy sok youtuber milyen "semmilyen" és mondanivalótól teljesen mentes videókat csinál mégis több százezres feliratkozószámmal rendelkeznek.
Úgy érzem tudnék valami újat mutatni. Lényegében tudománnyal és technikával kapcsolatos videókról lenne szó valamelyest humoros köntösben.
Egyelőre elég kiforratlan a csatornám de terveim közt szerepelnek lifehack-ek, gyakorlati kísérletek és ezeket mind meg is magyaráznám hogy mi és miért történt, minél egyszerűbben. Illetve ilyen rövid videók hogy x db tény erről meg arról vagy pl. dolgok amiket véletlenül találtak fel.
Későbbiekben szeretném az arcomat is adni a dologhoz csak jelenleg nincs erre meg a technikai hátterem.
Nem igazán merem belinkelni a csatornámat nehogy töröljék a kérdést akit érdekel annak elküldöm.
Tehát, ha jól sejtem, ez volna a csatorna...
Tudod miért rendelkeznek a semmiről rizsázó videósok több százezres feliratkozószámmal és nézettséggel? Mert a Youtube is egy olyan térré kezd válni, amit a fiatalok sokkal aktívabban használnak, sokkal nagyobb számban, és az a nyers igazság, hogy őket nem fogja érdekelni mit miért, vagy hogyan találtak fel. Elkezdheted mondani, egy tizenévesnek is nyilván azt, hogy lett a gyufa gyufa, csak le fogja szarni.
Mellesleg a linkelt csatorna videói halkak, és rossz hangminőségűek.
Igen amit mondtam, hogy technika terén nem éppen állok egyelőre jól az a mikrofonra is vonatkozik.
Van abban valami amit mondasz de (igaz külföldön) vannak ellenpéldák pl.: CrazyRussianHacker aki nagyon népszerű bár tényleg sokkal több emberhez jut el. Viszont pl itthon is ott van CsChannel aki szintén alapjaiban hasonló videókkal szép nézettséget tudhat magáénak.
Szia!
Már írtam a másik kérdésedhez.
Nekem tetszik a csatornád, csak az a gond, hogy a hazai YT nézettség nehezen növekszik (nekem az a bajom, hogy a YT csatornák között nem lehet szimplán beletekinteni, nincs jó csatornaböngészője). Emiatt érdemes Facebookon (sok FB csoport van) hirdetni magad, esetleg az ismertebb YT csatornákon, bár utóbbira nem túl sok a lehetőség (bár az egyik ad rá lehetőséget, hogy 5 ezer FT-ért tudsz nála hirdetni. Híresnek híres, de a nevét nem árulom el).
Magára a csatornára térve: nekem tetszik, csak idáig a két videódat rövidnek érzem. Gondolom (mivel nekem nincs YT csatornám), így is, nem kevés idő ezzel előállni.
Nekem mégis lenne egy ötletem. Van ez a Sixty Symbols - https://www.youtube.com/user/sixtysymbols?spfreload=10 - esetleg ennek a magyarul való előadását. Nem értek angolul, de elvileg a Sixty Symbols jól elmagyarázza az adott dolgokat.
A másik meg - lehetne akár a Honfoglaló, vagy a Penge kérdésekre adott válaszok kifejtése is. Ilyent sem láttam még egy magyar YT videósnál sem.
Tudományos kísérleteket lehet végezni túrák alkalmával is, kint a szabadban (bármik, amik nem tiltottak).
Ezzel be is fejezem, mert rengeteg ötlet van, én meg nem akarok egy egész ötletdömpinget rád zúdítani, főleg amiatt sem, mert ezek csak ajánlások, de ha túl sokat írok, azzal pont az jönne le, mintha ezeket diktálnám neked. További jó videózást!
4/5. Köszönöm az ötleteket, tanácsokat nekem is vannak hasonló pl. szabadtéri kisérletes ötleteim. Tudom melyik videósra gondolsz :)
5/5. Köszönöm. A közeljövőben mindenképp befektetek egy mikrofonba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!