Hogyan tudnám törölni a Yahoo-t? (A többi lent. )
Alapértelmezett a Firefox, meg a Google, de valahogyan állandóan erőszakosan a Yahoo jön elő, ha a Firefox keresőjébe beírok valamit.
A programok között nem is találom, hogy végleg kiirtsam a PC-mről.
Hiába állítom be alapértelmezettnek a Firefoxot, a következő keresésnél ismét a Yahoo jön elő.
Tud valaki megoldást az eltűntetésére?
Programok telepítése és törlése
böngésző bővítmények
böngésző keresőszolgáltatások
automatikusan induló programok
(futtatás: msconfig
automatikus indítás fül)
Töröld ki ezekről a helyekről, ha megtalálod
és a böngésződ parancsikonját is csináld újra
Köszönöm a válaszokat.
Közben én sem voltam tétlen, és láttam a googlin, hogy rengetegen szenvednek ezzel a problémával.
Annyira, hogy a Firefox maga kínálja fel a megoldást a SÚGÓ-ban, és visszaállítja a rendszert a Yahoo előtti állapotába.
Az a legnagyobb szemétsége a Yahoo-nak, hogy vírusként települ, és nem található meg a rendszerben ezen a néven. Vagyis teljesen eltűnik a kereső szemek elől.
A lényeg, hogyha valaki szintén így járt, és egy másik programba bújva feltelepül és megtalálhatatlanul/kiirthatatlanul odapofátlankodik keresőnek a Yahoo, akkor irány a FIREFOX-ban a SUGÓ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!