Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet youtubbal pénzt...

Hogyan lehet youtubbal pénzt keresni?

Figyelt kérdés

Mennyit lehet keresni vele?

Hallottam pár dolgot, kíváncsi lennék, hogy mennyi igaz belőle.

Nem okoskodásra vagyok kíváncsi, hanem arra, amit kérdésként feltettem!

2016. szept. 20. 17:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%

Nem okoskodom, de ez egy nagyon buta kérdés.

Látszik hogy életedben még egy percet sem dolgoztál.

Munkáért a teljesítmény után szoktak fizetni. (általában)

De hogy válaszoljak a kérdésedre: 0 Ft-tól, pár Milláig bármennyit.

Egyébként ha szántál volna 1 percet az életedből arra hogy rákeress, akkor ez az ostoba kérdés meg sem született volna.

Naponta megkérdezik itt.

2016. szept. 20. 17:34
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az okos! választ!
2016. szept. 20. 21:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha elmész mosogatni inkább mosogatni annyi időt, amennyit a youtube-ot bámulod, akkor elég jól lehet keresni. Jobban, mintha videoznál.
2016. szept. 20. 21:27
 4/11 anonim ***** válasza:

A kérdésed olyan, mintha azt kérdezted volna, hogy mennyit lehet keresni utcazenéléssel. Ebben a képletben annyi változó van, hogy nem lehet rá egyértelműen választ adni.

Na, érted már ?

2016. szept. 21. 06:47
 5/11 A kérdező kommentje:

Jó!

Akkor pontosítok kicsit:

1000 megtekintés után (perzse ha van rajta reklám) mennyi pénzt lehet kapni?

Milyen összegenként utalják el ezeket?

Van egy megtikintési határ, ami alatt nem kap pénzt valaki?

2016. szept. 21. 16:39
 6/11 anonim ***** válasza:

"1000 megtekintés után (perzse ha van rajta reklám) mennyi pénzt lehet kapni?"

Változó. Attól függ, hogy milyen országból, milyen típusú reklámokat néznek a videók mellett a látogatóid.

Magyar viszonyokról, és saját példámból tudok nyilatkozni. kb. 7-8 ezer megtekintéssel jön össze 1000 Ft (bruttó).

"Milyen összegenként utalják el ezeket?"

Ha forint alapú számla van beállítva, akkor minimum 20 ezer Ft összegyűlte után utalnak, havi összesítéssel.

"Van egy megtikintési határ, ami alatt nem kap pénzt valaki?"

A fenti összeg a határ. 20 ezer Ft alatt nem kapsz pénzt.

2016. szept. 21. 17:30
 7/11 A kérdező kommentje:
És 20 000 forintonként utalnak? Úgy értem, a hónap végén utalhatnak 25, 36, 55, .... ezer frintot, vagy csak 20, 40, 60, .... ezret?
2016. szept. 21. 19:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Havi összesítés van. Ha nincs meg a 20 ezer, akkor nincs utalás abban a hónapban, ha legalább annyi összejött, akkor a teljes összeget utalják. Ez lehet 20 001 Ft és akár 2 millió is. Ha a havi összesítéskor 19 000 Ft-ot mutat a számláló, akkor áttolódik a következő hónapra, nem lesz utalás.
2016. szept. 21. 19:47
 9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ!
2016. szept. 21. 19:49
 10/11 anonim ***** válasza:

Mennyit lehet keresni vele?

Bármennyit. Ez a nézettségtől függ. Pewdiepie évi 12 millo $-t keres, de a nagyobb magyar videósok is pár százezret összetudnak havonta keresni.

1000 megtekintés az nagyon sok mindentől függ mondjuk 1000 magyar megtekintés 20-30$cent de 1000 USA megtekintés 2-3$

Itt az én legutóbbi 28 napi statisztikám ezek a megtekintések a világ minden pontjáról érkeztek.

szóval én nekem 1000 megtekintés olyan 40$cent 110Forint.

[link]

ellehet képzelni,hogy azok akiknek nem százezer hanem havi több milliós, tízmilliós megtekintései vannak azok mennyit keresnek.

2016. szept. 22. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!