Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan blokkoljam és szűrjem...

Hogyan blokkoljam és szűrjem a Facebook-on a reklámokat? Vagy azt nem lehet?

Figyelt kérdés
Az elmőlt két hétben az oldal elkezdte megjeleníteni azokat a szponzorált reklámokat, amik olyan oldalakhoz kacsolódnak, amit az ismerőseim kedvelnek, pl: Tesco vagy Lidl. Megpróbáltam beállítani, hogy ne lássam, de nem lehet, csak minden alkalomkor kikapcsolni és esetleg rákattintani, hogy hasznos volt-e a hirdetés. Nekem az üzenőfalam teleszemetelésének tűnik. Hogyan szabaduljak meg tőlük?
2016. szept. 20. 07:28
 1/5 A kérdező kommentje:
Van AdAware-m, ezek a nem oldalt jönnek.
2016. szept. 20. 07:36
 2/5 anonim ***** válasza:
A facebook a reklámokból él. Ha nincs bevétele, akkor megszűnik, és nem tudod folytatni a szarságaid posztolását. Természetesen megteheted azt is, hogy nem facebookozol. Te döntesz. :)
2016. szept. 20. 09:59
 3/5 A kérdező kommentje:
AdBlock. Ezek az üzenőfalon jelennek meg, eddig nem voltak ott. Az első hozzászólónak, én a FB-n tartom a kapcsolatot a barátaimmal, mivel eléggé messze lakunk egymástól, évente max egyszer, ha tudunk találkozni, nem mindenki baromságokra használja az oldalt, persze te magadból indulsz ki...
2016. szept. 20. 12:07
 4/5 anonim ***** válasza:
#3 Messengeren nincs reklám. Mielőtt oltogatni próbálsz valakit, azelőtt... Igazából ne próbálj oltogatni senkit. Nem megy az neked. :)
2016. szept. 20. 12:49
 5/5 A kérdező kommentje:

Te oltogatsz engem, és nem tudom, hogy ez neked miért jó. Vagy, hogy bármi közöd van ahhoz, hogy én, aki számodra egy idegen vagyok, miért használok egy olyan oldalt, amit te, valószínűleg nem. (A válaszod alapján ezt gondolom.)

Mint írtam, pár hete még nem voltak ott ezek a reklámok az üzenőfalon. Tudom, hogy ahogy a legtöbb oldalhoz és a kereskedelmi csatornákhoz hasonlóan a FB-nek is ez a legnagyobb jövedelemforrása, de mi van, ha én nem akarom látni a Tesco vagy a Naruto PSP reklámját? Egy csomó mindent lehet szűrni az oldalon, ezért gondolom, hogy valószínűleg ezt is, és azért tettem fel kérdést.

Nem pedig azért, hogy valami szellemi nyomorék, aki ezen az oldalon éli ki a magányosságát, okoskodjon ahelyett, hogy hasznos választ adna. Köszönöm, hogy megpróbáltad, de ha csak ennyi telik, akkor inkább ne írj!

2016. szept. 20. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!