GORMEX kérdése:
Néha mikor netezek, fogja magát és egyszer csak átirányaítodik egy véletlen szerű orosz weboldalra a bhőngészöm mitcsinálajk? Ez micsoda lehet és lehete orvosorni. Frissitettem a firefoxot is már
Figyelt kérdés
Mozillát használok jelenlegi verzió 48.0.22016. szept. 19. 17:07
1/4 anonim válasza:
Nos azthiszem ez egy reklámprogram kicsit nehéz eltávolítani én sem tudom hogy kell keress rá tuti van róla videó.
2/4 anonim válasza:
Valami malware beépült a rendszerbe. Legbiztosabb újratelepíteni a rendszert és NEM visszamásolni a Firefox adatait.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi talán az lesz de most nem szeretném újratelepíteni. Van erre valami megoldása valakinek. Az első kommentelőnek igaza van, ez valami kicseszet reklámprogram és én se jöttem rá még sz eltávolítására pedig keresgéltem a neten.
Vérom a további segítségeket.
2016. szept. 20. 12:13
4/4 anonim válasza:
Orvosorni nem, legfeljebb orvosolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!