Hogyan tudok egy instagram profilt megtalálni?
Figyelt kérdés
Nah volt egy nagyon szép lány instán (tudjátok, kb modellbe illõ, publickus profil, egy csomó kép) csak.hát nem volt bekövetve és én elfelejtettem a nevét.
Sajnos az ilyen csajszikból sok van, sehogy nem jut eszembe a neve és már mindent próbáltam..
Annyit tudok csak hogy brazil/portugál csaj.
Tudjátok hogy tudnám mégis megtalálni?
2016. szept. 19. 15:08
2/3 anonim válasza:
Én a helyedben azt gondolnám végig, hogyan találtam rá. (Persze ha valami random dobta ki, akkor felejtős ez az út.)
3/3 anonim válasza:
Ha lájkoltál képét, akkor a saját insta profilodra rámész, lehetőségek (androidon felső sarokban 3 pont), alul valahol "bejegyzések, amelyeket kedveltél", és ott megkeresed a képek között. Értelem szerűen az általad kedvelt képek vannak itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!