Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hol lehet ezt uTorrentben...

Hol lehet ezt uTorrentben beállítani?

Figyelt kérdés

Hol lehet beállítani az uTorrentben, hogy pl. naponta hány gb-ot töltsek fel, és hogyha az adott mennyiséget elértem, akkor ne töltsön fel többet?

Találtam olyat hogy adatátviteli korlát, beállítottam, hogy a feltöltés napi limitje 2,5 gb legyen, de amint ezt elérte, nemcsak a feltöltés állt meg, hanem a letöltések is leálltak. Ezt szeretném elkerülni, mert letölteni továbbra is akarok a limit elérése után.

2016. szept. 18. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Beállítod a max. feltöltési sávszélességet, hogy ha max sávszélességgel tölt fel egész nap, akkor se tudja átlépni a limitet.

Pl. gugliba beírod: 2.5 gigabyte/day in kbyte/s

És a google kiírja, hogy ez 28.9352 kilobyte/s.

Ezt kell beállítani feltöltési sebességkorlátnak, hogy ne lépd túl a napi limitet.

2016. szept. 18. 20:59
 2/7 A kérdező kommentje:
ha meg feltöltési sebességkorlátot állítok be, akkor meg iszonyatosan belassul a letöltés :(
2016. szept. 18. 21:03
 3/7 anonim ***** válasza:

A letöltéshez kell a feltöltés is, mert 2 irányú adatkommunikációból áll a torrent.

Tehát egyik nincs a másik nélkül, és itt most nem a vissza töltésre gondolok.

2016. szept. 18. 21:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Mit értesz "iszonyatos" alatt?
2016. szept. 18. 22:02
 5/7 Hominida ***** válasza:

Az 1. válasz nagyon rossz. Ilyen csekélyre állított feltöltési sebesség nem csak technikailag korlátozza a letöltést, hanem a kliens is korlátozást kapcsolhat be a letöltésre.

Épp ezért nem javaslom a feltöltés blokkolását sem. A kliens először csak sárga figyelmeztető jelzést mutat fel a jobb alsó sarokban, aztán piros jelzés fog megjelenni, ami már a letöltést is akadályozza.

2016. szept. 18. 22:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Az 5. válasz is nagyon rossz, jelenleg nekem is pont 30 kB/s-re van állítva a feltöltési sebességem (de általában 20-50 kB/s között van), és sosem volt problémám a letöltéssel.
2016. szept. 18. 22:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Iszonyatos alatt 1 kb/sec alatti értéket értek...
2016. szept. 19. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!