Melyik szolgáltatót ajánlanád? (a többi részletesen
lent. )
Figyelt kérdés
21éves vagyok, és szeretnék internet előfizetést a saját nevemre. Netünk már van (Tarr kfttől) de ha apa megkattan akkor fogja és elviszi a routert és napokig nincs netünk, olyan indokkal h ameddig ő fizeti ő dönti el h mikor netezzünk.
Szóval msnezni szoktam, leveleket írni, youtuben zenét hallgatni, torrentezni nem szoktam (vagy nagyon ritkán 2-3 havonta 1szer), de néha töltök le pl zenelejátszót, képszerkesztőt.
Diák munkából és azösztöndíjból tudnám fizetni a számlákat. A havidíj max 6-7 ezer ft legyen, és ha lehet akkor korlátlan net legyen.
upc start csomag a legjobb. nekem is ez van. korlátlan, sztem baromi gyors és a havidija nincs 3000ft
2010. ápr. 23. 08:51
2/12 anonim válasza:
Ha én lennék a Te helyedben,biztos hogy mobilinternetben gondolkodnék,az eszköz pici mint egy cigis doboz,apu ha bekattan nem tudja megszakítani,havi 1500ft os is van belőle,lehet hűségidő nélküli is,stb.
2010. ápr. 23. 09:10
3/12 anonim válasza:
első voltam.nekem is volt mobilinternetem,de egy nagy lószr. lassú mint a tetű és ha lejár a felhasználható gb ok száma,semmit nem tudsz vele csinálni.akkor olcsóbb vmivel ha a legkisebbet választod de hogy kibirja egy hónapig akkor egy nagy max 2órát internetezhetsz ugy hogy pl youtube meg hasonlók kizárva.amugy nem olcsó.nagyon-nagyon drága,és nem jó szval nem éri meg én akkoriban nagyon megbántam,ez kb 2hónapja volt akkor váltottam és most király a netem
2010. ápr. 23. 09:24
4/12 anonim válasza:
elgépeltem,bocsi.....egy nap max(nem nagy)
2010. ápr. 23. 09:25
5/12 anonim válasza:
igen! a hordozható nagyon lassú, egyáltalán nem jó. nekem is upc van, 2800ft. korlátlan, és gyors. hűségnyil. nélkül.
2010. ápr. 23. 09:31
6/12 anonim válasza:
EQNet-et tudom ajánlani, mi már 8 éve vagyunk előfizetők és eddig kb kétszer félóra outage volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!