Mi lehet a probléma? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Néhány hete, amikor üzenetet küldök facebookon, random egy link jelenik meg az üzenet alatt: graph . facebook . com A link látszólag nem vezet sehová, sem én sem áz üzenet címzettje nem tudjuk megnyitni, illetve ha igen csak egy üres oldalt tölt be. Magam is értek az internethez és a számítógéphez, nem vagyok teljesen analfabéta. :) Megpróbáltam megkeresni angolul is, magyarul is, hogy miért csinálhatja, de nem találtam választ. Előszörvírusra gyanakodtam, de van vírusírtóm és soha nem böngészek olyan oldalt, ahonnan vírust kaphatok. Aztán arra gondoltam, hogy azért van mert régi a messengerem. (Nagyon rossz, régi a telefonom és csak a 2013-a messenger verzió fut rajta) De már fogalmam sincs mi lehet a baj. A neten találtam egy cikket, amiben leírják, hogyan lehet Facebook graph API-val idegenek üzeneteit olvasni, és mostanra teljesen paranoiás vagxok, hogy valaki hobbiból az üzeneteimet böngészi. Ha ez lenne a helyzet, hogyan tudom leállítani?Vagy ha nem ez, akkor mi? :/ A válaszokat előreis köszönöm!2016. szept. 16. 17:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!