A hír-ma mennyire közöl valós adatokat? Mennyire hiteles?
Figyelt kérdés
#Hír.ma
2016. szept. 16. 11:09
1/6 anonim válasza:
A belföldi híreknél ott van az MTI, mint forrás, a bulvár, gasztro, horoszkóp szekció meg nyilván népbutítás.
2/6 anonim válasza:
#1 vagyok
Bocsi, a gasztro-t nem akartam felsorolni.
3/6 anonim válasza:
Pedig jól tetted. Amióta Pistike is írhat gasztronómia témában azóta megvan a rák ellenszere sőt amin évezredek nemzedéke nevelkedett az ma már halálos méreg és már rég kihaltunk :)
4/6 A kérdező kommentje:
Igazából csak azt szerettem volna megtudni hogy vannak úgymond nem leigazolható téyközlések is mint pl. A "Nagylábot" (Jeti vagy mit tudom mi) videóra vették, és még sok hasonló érdekesség a Hír.ma oldalon. Ezek csak fikciók, a nép butítására?..Vagy valós jelenségeket közöl?
2016. szept. 16. 17:09
5/6 anonim válasza:
Hát nézd meg azt a videót. Van rajta igazi, élő big foot? Kétséget kizáróan nem egy beöltözött ember?
Egyébként miért foglalkozol ilyen noname oldalakkal? Index, Origo, HVG a legnagyobb hírportálok, ha valaki találna egy élő, igazi bigfoot-ot, nem csak ezek a portálok hoznák le, hanem a tudományos folyóiratok is.
6/6 A kérdező kommentje:
Ebben teljesen igazad van..:D
Egyébként csak azért foglalkozom vele mert már több hiteles dokumentációt is találtam amit más valós oldalako is tudomásra hoztak (HVG, Origo stb). De elég sok olyan dolgot is leírnak amit csak itt találni, és eléggé meghökkentőek. A ''Bigfoot-os'' téma csak egy a sok közül, és csak példaként hoztam fel.
2016. szept. 16. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!