Ha valakit letiltok a Facebook chaten, az látja, ha online vagyok?
Figyelt kérdés
Mert letiltottam egy srácot (úgy, hogy tudjon üzenetet küldeni, de a chatfunkciót ne használhassa velem), aki mindig rám köszön, ha belépek, és most is mindig akkor köszön, amikor éppen belépek. Hogy lehet ez?2016. szept. 14. 11:38
1/4 anonim válasza:
Ugy h csak azt kapcsolod ki h te ne lássd chaten ha fent van
2/4 A kérdező kommentje:
De akkor miért így teszi fel a kérdést a Facebook: "Chat kikapcsolása neki: Zsolti"? Akkor nem is neki kapcsolja ki, hanem nekem. Ennek így mi értelme? Miért nem lehet letiltani a chatet anélkül, hogy törlünk és véglegesen letiltjuk a láthatóságot is?
2016. szept. 15. 14:59
3/4 anonim válasza:
akkor be kell úgy allítanod hogy csak ő ne lása hogy fent vagy. meg tilcsd le az üzeneténél hogy ne írhason tudod hogy hogy kell?
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom, hogy kell letiltani az üzeneteit, de akkor tudni fogja, hogy le van tiltva, mert ha üzenetet szeretne küldeni, akkor a Facebook kiírja, hogy le van tiltva. De egyébként nem az üzenetek miatt kérdezem, hanem a chat miatt. Ahányszor felmegyek, rögtön rám ír és rohadtul zavaró. És azt sem szeretném, ha látná, mikor vagyok online. Viszont törölni sem szeretném, mert akkor kiszúr velem a való életben (tehát nem a Facebookon). Na mindegy, "Cukiberg" jól kitolt velem, azt hittem, hogy másnak tiltom le a chatet, közben saját magamnak. Bezzeg MSN-en le lehetett tiltani chatpartnereket, gmail chatet is ki lehet kapcsolni, a Facen meg nem.
2016. szept. 16. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!