Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valahogy tudnám mérni, hogy...

Valahogy tudnám mérni, hogy egy adott eszköz meddig van kapcsolatban a routeremmel?

Figyelt kérdés

A TV-m akkor csatlakozik a routerre, amikor be van kapcsolva (remélem...)

És ezt az online időt szeretném mérni, hogy megtudjam, hogy az öcsém mennyit nézi a tévét. Ugyanis szerinte csak napi 1-2 órát.

Szerintem meg napi 5-6.

És egy fillért nem ad a rezsibe, én tartom el. Ez igy nem mehet tovább.

2016. szept. 13. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:

megpingeled.

De azért elég gáz, hogy enélkül nem vagy képes rászólni.

2016. szept. 14. 02:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Hazudozik ossze vissza.
2016. szept. 14. 14:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Veszel egy kis ip kamerát ami mozgásra reagálva rögzit és felveszi neked amit szeretnél. Vagy router historyban megnézheted mikor csatlakozott rá a tévé. Megkérdezed mikortol tévézett és ha joval késöbbi időpontot mond hazudik.
2016. szept. 14. 21:27
 4/5 A kérdező kommentje:
tp link W841 routerem van, nem tudom ilyen gagyi routerben van e ilyen statisztika, hogy mettől meddig volt kapcsolódva egy adott eszköz
2016. szept. 15. 08:37
 5/5 anonim ***** válasza:
hát nézd meg beiros a böngészőbe hogy 192.168.2.1 beadja a router beallitásokat de elötte kér majd jelszavak megadod neki és keresgélsz benne. Nekem eléggé alap dolognak tünik ez naplo vezetés szerintem. Akár olcso akár nem. De meg kell nézni
2016. szept. 15. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!