Miért nem tudok letölteni az animeaddicts-ról?
Figyelt kérdés
Akármelyik visual novelt próbálom letölteni, mindig egy 403-as Forbidden hibát ír ki. Ez mitől van?2016. szept. 11. 22:49
1/11 anonim válasza:
403-as hiba azt jelenti, hogy nincs jogosultságod az adott oldal megnyitására. Hogy miért, azt nem tudjuk.
2/11 anonim válasza:
Valószínűleg azért nem tudod letölteni, mert még nincs kiengedélyezve.
Bár az oldalon látod, hogy fentvan de mivel nincs kiengedélyezve, ergo nincs megfelelő jogosultságod a letöltéséhez.
/Mondom ezt laikusan/
3/11 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, ugyanis egy évvel ezelőtt le tudtam tölteni. Az engedélyt meg gondolom nem vonják vissza.
2016. szept. 12. 16:01
4/11 anonim válasza:
első lehetőség: nem vagy regisztrált, esetleg nem vagy bejelentkezve.
Második: A böngésződdel van valami gebasz, próbáld meg másik böngészőből.
Harmadik: Megint gond van az oldallal. Ez mostanában nem fordult elő, de volt egy időszak amikor napokig nem lehetett őket elérni.
Most néztem meg, nálam simán enged letölteni.
5/11 A kérdező kommentje:
1. Be vagyok lépve
2. 4 böngészővel is kipróbáltam, mindig ugyanaz a hiba
3. Már elég régóta problémám ez, de most szántam el magam, hogy meg is akarom oldani, kb. 7-8 hónapja áll fent ez a dolog
2016. szept. 12. 17:44
6/11 anonim válasza:
Ez nagyon fura. Nálam semmi gond, úgyhogy vagy a gépeddel lehet valami hiba, vagy esetleg az internetkapcsolatoddal? Nálam volt egy darabig hogy ugyanezt a hibaüzenetet írta ki sokszor- Akkor vírusos volt a gépem. Aimóta rendben van, a hibaüzenetek is megszűntek.
7/11 A kérdező kommentje:
Igazság szerint kb. akkor jelentkezett a probléma először mikor elköltöztem. A gépemen nem nagyon találtam vírust, lehet a nettel van a baj.
2016. szept. 12. 18:07
8/11 anonim válasza:
Akkor valószínűleg igazad lehet, és tényleg a nettel van a baj.
9/11 A kérdező kommentje:
De ezt hogy lehetne megoldani? Valami ötlet? :D
2016. szept. 12. 19:26
10/11 A kérdező kommentje:
Akit érdekel: internetszolgáltatót váltottam, és most érdekes módon tudok letölteni róla bármit. :D
2017. ápr. 6. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!