Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tudnátok ajánlani facebook...

Tudnátok ajánlani facebook like hack oldalakat?

Figyelt kérdés

Szeretném kipróbálni ezt a like hacket vagy autolikert de egyik sem működött eddig, vagy nem tudtam használni.

Küldenétek olyan oldalakat vagy ingyenes alkalmazásokat amik nektek beváltak és tényleg több lájkotok lett tőle? (Telefonra)

Előre is köszi!

2016. szept. 11. 15:06
 1/3 anonim ***** válasza:
80%
Tudod mit csinál legjobb esetben? Jól megpakolja a profilodat kamu indiai vagy arab profilok kedvelésével, amiből a hülye is látja hogy el akartad csalni a statisztikát, mert a like számában méred a népszerűséget. Csak éppen annyit nem ér a virtuális életed sem hogy téged ténylegesen kedveljenek, ezért inkább csalva szerzel like-ot.
2016. szept. 11. 15:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem te is tudod hogy nem ezt akartam hallani szóval értelmes válaszokat várok köszi előre is!😃
2016. szept. 11. 18:09
 3/3 anonim ***** válasza:
71%
Nincsenek ilyen oldalak, és hamarabb szedsz össze mindenféle szart küldözgető vírusokat mint értelmes dolgokat.
2016. szept. 11. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!